Συστηματα πυρανιχνευσης EATON

Ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης για την προστασία της ζωής και της περιουσίας

H KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λύσεων Συστημάτων Πυρανίχνευσης για την επιχειρηση και την οικια σας.

H KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου και την αξιολόγηση των αναγκών ώστε να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις.

Οι υπηρεσίες της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την ασφάλεια, τη συντήρηση και την υποστήριξη σε Συστήματα Πυρανίχνευσης

Σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο προμηθευτή της αγοράς EATON η KIS Πλροφορική διαθέτει μεγάλη ποικιλία από συστήματα πυρανίχνευσης για να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι στους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Στην γκάμα μας θα βρείτε πίνακες, ανιχνευτές, εξαρτήματα, σήμανση και κιτ πυρανίχνευσης για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Αμεσότητα, Αξιοπιστία, Ασφάλεια

Το σωστό σύστημα κτιριακής προστασίας προσφέρει σε όλους ένα αίσθημα εμπιστοσύνης – από τους ιδιοκτήτες ακινήτων και το προσωπικό προστασίας μέχρι τους εργαζομένους και τους επισκέπτες. Όταν κινδυνεύει η ασφάλεια, το σύστημα πρέπει να ανταποκριθεί αμέσως, με ασφαλή, αξιόπιστη απόδοση και με ευκρινή μηνύματα που καθησυχάζουν τους πάντες, σε κάθε περίπτωση.

Επένδυση για το μέλλον

Η KIS Πλροφορική παρέχει μια ενσωματωμένη προσέγγιση στην κτιριακή προστασία, προσφέροντας ένα συνδυασμό δοκιμασμένων στην πράξη συστημάτων για απόλυτη απόδοση. Ξεκινώντας με αξιόπιστη πυρανίχνευση και συνεχίζοντας μέχρι ένα προηγμένο σύστημα συναγερμού, η KIS Πλροφορική προσφέρει μια ασφαλή, σίγουρη για το μέλλον επένδυση, για κάθε χώρο.

Πλήρη Αλυσίδα Ασφαλείας

Τα συστήματα της EATON παρέχουν μια πλήρη αλυσίδα ασφαλείας, από την πιο έγκαιρη δυνατή ανίχνευση μέχρι μια ελεγχόμενη εκκένωση. Ανιχνευτές από την EATON, γνωστοί για την ακριβή τους ανίχνευση, υποδεικνύουν ακριβώς που υπάρχουν κίνδυνοι. Περιφερειακά όπως σειρήνες και αναλαμπές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποδείξουν διάφορα συμβάντα και το σύστημα μπορεί αυτόματα να ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία ή να ενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Δείτε τον κατάλογο