Πωλήσεις σε καταστήματα και μέσω κινητών

Πληρωμές μέσω συσκευής χρέωσης καρτών

Πληρωμές μέσω συσκευής χρέωσης καρτών.

Πληρωμές onLine για το e-shop.

Πληρωμές με SMS & e-mail.

Πως να ξεκινήσεις

myPOS Go

Κάνε εγγραφή δωρεάν για το άνοιγμα λογαριασμού.

.Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης και σε λιγότερο από 5 λεπτά η ομάδα μας θα την πάρει από εκεί.

Πληρωμές μέσω συσκευής χρέωσης καρτών

Ενεργοποίησε τη συσκευή ανάγνωσης καρτών.

Παράγγειλε την συσκευή που προτιμάς καλώντας μας στο 2102241919 όταν ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σου.

Ξεκίνησε να δέχεσε πληρωμές καρτών στο κατάστημα ή στο e-shop σου.

.Μόλις επαληθευτεί ο λογαριασμός σου, μπορείς να αρχίσεις να δέχεσε πληρωμές στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο και τα χρήματα σου θα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις, δωρεάν online εταιρικός λογαριασμός, δωρεάν επαγγελματική κάρτα VISA και πολλά άλλα για την επιχείρησή.

* Άμεση πληρωμή σε δευτερόλεπτα στον λογαριασμό σας

* Μια λύση διασυνοριακών πληρωμών πολλαπλών νομισμάτων

* Χωρίς χρέωση εγκατάστασης για αποδοχή διαδικτυακών πληρωμών

* Φορητές, φιλικές προς το χρήστη συσκευές

* Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγής

Απίστευτα γρήγορη ολοκλήρωση αγορών σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.

Λάβετε χρήματα από όλα τα κανάλια πωλήσεων σε έναν λογαριασμό πολλαπλών νομισμάτων με IBAN, άμεση πρόσβαση στα χρήματα σας 24/7 μέσω της εταιρικής κάρτας σας και πραγματοποιήστε εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα.

Πολλαπλασιάστε τα κέρδη σας με αυξημένες μετατροπές, παράλληλες πωλήσεις μετά την αγορά, εμπειρία χρήστη για ολοκλήρωση αγορών μέσω κινητών, απρόσκοπτες πληρωμές, άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας και πολλά άλλα.

 

Δωρεάν εταιρική κάρτα VISA για να χρησιμοποιείτε τα χρήματα σας, για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, πληρωμή προμηθευτών, πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ αλλά και για αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ.

Η VISA εταιρική κάρτα παρέχεται και σε έκδοση Platinum με επιπλέον παροχές όπως επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά, πρόσβαση στα business lounge 1.000+ διεθνών αεροδρομίων, δωρεάν αναλήψεις από τα ΑΤΜ, αυξημένα όρια αγορών και αναλήψεων κ.α.

Δωρεάν προ-εγκατεστημένη κάρτα SIM σε όλα τα τερματικά με απεριόριστα δωρεάν δεδομένα (data) για απρόσκοπτη σύνδεση στο internet στην Ελλάδα, τη Κύπρο και λοιπές χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Δωρεάν πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης με δυνατότητα άμεσης εξόφλησης των τιμολογίων από τους πελάτες σας με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας αλλά και μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων δωροκατών για την επιχείρηση σας ώστε οι πελάτες σας να έχουν έναν ακόμα λόγο να επιστρέψουν αλλά και για να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας, υποστηρίζονται 770+ πάροχοι από 140+ χώρες (ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος) ώστε να δημιουργήσετε μια επιπλέον πηγή εσόδων για την επιχείρηση σας.

Ανταγωνιστικές και ξεκάθαρες χρεώσεις % ανά επιτυχημένη συναλλαγή.

Δωρεάν υποστήριξη 24/7.

Εύκολα, γρήγορα και με κορυφαία ασφάλεια (η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας PCI-DSS).

Η εταιρεία ήδη βοηθάει περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες να δέχονται πληρωμές με κάρτες και να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, καταστήματα λιανικής, περίπτερα, υπαίθριες και λαϊκές αγορές, πρατήρια υγρών καυσίμων, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ταξί, VIP μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις πλωτών και εναέριων μέσων, επαγγελματικές υπηρεσίες, ταχυμεταφορές, delivery, ιστοσελίδες, ηλεκτρονικό εμπόριο (e-Commerce) και αυτόματους πωλητές.

Η εταιρεία είναι αδειοδοτημένη να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία και λοιπές χώρες του ΕΟΧ.

Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών με κάρτες.

Κάθε συναλλαγή εκκαθαρίζεται αυτόματα (δε στέλνετε πακέτο) και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα έχετε τα χρήματα διαθέσιμα στο λογαριασμό σας και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε.

Ολοκληρωμένη λύση αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών με κάρτες τεχνολογίας Chip ‘n’ PIN, μαγνητοταινίας και ανέπαφων συναλλαγών (NFC) των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact με φυσική παρουσία στην επιχείρηση σας, εν κινήσει, απομακρυσμένα με πληκτρολόγηση αριθμού κάρτας αλλά και από την ιστοσελίδα / e-Shop σας.

 

Ασύρματα – φορητά τερματικά από 39 Ευρώ + ΦΠΑ ( χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις ) τα οποία δέχονται και ανέπαφες συναλλαγές ενώ είναι συμβατά και με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

 

Δωρεάν επαγγελματικός λογαριασμός μαζί με e-banking, mobile banking και με μοναδικά πολλαπλά IBAN σε Ευρώ και άλλα νομίσματα (δολάρια, λίρες, φράγκα, γιέν κλπ) στο εξωτερικό. Το άνοιγμα του επαγγελματικού λογαριασμού γίνεται μέσα σε 5 λεπτά από τον Η/Υ ή το κινητό σας τηλέφωνο.

 

Δωρεάν εισερχόμενα SEPA / SWIFT τραπεζικά εμβάσματα και εξερχόμενα SEPA / SWIFT τραπεζικά εμβάσματα σε ανταγωνιστικές χρεώσεις.

 

Αποδοχή πληρωμών με κάρτες από το τηλέφωνό σας

Χωρίς dongles, καλώδια ή έξτρα υλικό. Είναι απλώς μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Εγκαταστήστε την εφαρμογή myPOS Glass στο smartphone σας και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να λαμβάνετε πληρωμές με κάρτα.

 

Ηλεκτρονικός κατάλογος.

Ξεκινήστε να πουλάτε περισσότερο. Προσεγγίστε πελάτες παντού με μια δωρεάν ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας. Δημιουργήστε μια σελίδα αγορών σε λιγότερο από 5 λεπτά.

 

Ψηφιακό μενού. Self checkout.

Πλήρης πλατφόρμα παραγγελιών. Χωρίς εφαρμογές, φυσικά μενού ή μετρητά. Εξυπηρέτηση στο τραπέζι, κατά τη παραλαβή ή τη παράδοση.

 

Κωδικοί QR. Αιτήματα πληρωμής

Λάβετε εύκολα πληρωμές. Ζητήστε πανεύκολα πληρωμές αυτοπροσώπως ή απομακρυσμένα. Ξεκινήστε αμέσως. Δεν απαιτείται πρόσθετο υλικό.

 

Τιμολόγια. Διαχείριση πελατών.

Δημιουργήστε τιμολόγια και πληρωθήτε πιο γρήγοραΣτείλτε επαγγελματικά τιμολόγια απευθείας στους πελάτες σας με ένα μόνο κλικ. Χρησιμοποιήστε την επισκόπηση κατάστασης για να παρακολουθείτε τα τιμολόγια επί πληρωμή και χωρίς πληρωμή.

 

Αναφορές και αναλυτικά στοιχεία.

Αναλύστε τις πωλήσεις και τις πληρωμές σας. Επωφεληθείτε από τις αναφορές και τα αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να παρακολουθείτε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πληρωμές, μεταφορές και άλλα.

Δικαιολογητικά

Στάδιο 1Το πρώτο στάδιο της ταυτοποίησης του επαγγελματικού λογαριασμού σας γίνεται με video κλήση διάρκειας 5 λεπτών μέσα από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. O διαχειριστής του επαγγελματικού λογαριασμού πρέπει να έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο που δήλωσε κατά την εγγραφή, τη ταυτότητα ή το έγκυρο διαβατήριο του και φυσικά να γνωρίζει τα στοιχεία της εταιρείας (ΑΦΜ, e-Mail, διεύθυνση κλπ). Αν υπάρχει έγκυρο διαβατήριο, είναι προτιμότερο να κάνει τη video κλήση κρατώντας αυτό και φυσικά να είναι μόνος του σε ένα ήσυχο μέρος.

Στάδιο 2Αφού ολοκληρωθεί η video κλήση, θα μπορείτε να σκανάρετε τα έγγραφα σας και να τα ανεβάσετε υποχρεωτικά μέσα από τον επαγγελματικό λογαριασμό σας κάνοντας login (σύνδεση) από τον Η/Υ σας ή από τη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ( δεν τα στέλνετε με e-mail). Προσοχή: Για να εισέλθετε στον επαγγελματικό λογαριασμό από τον Η/Υ σας, θα πρέπει να έχετε ανοιχτή στο κινητό σας τηλέφωνο και την εφαρμογή προκειμένου να δώσετε έγκριση μέσω push notification (για επιπλέον ασφάλεια).

Είναι ευκολότερο να ανεβάσετε τα έγγραφα μέσα από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και γενικότερα πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με τον επαγγελματικό λογαριασμό, τα τερματικά, τις κάρτες σας κλπ, μπορούν να διεκπεραιωθούν άνετα μέσα από την εφαρμογή. Για να επιταχυνθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης και να μην περιμένετε το σχετικό e-mail από την εταιρεία, μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας τα έγγραφα μέσα από τον επαγγελματικό λογαριασμό σας.

1) Έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα μαζί με το νέο δίπλωμα οδήγησης (ροζ πλαστική κάρτα – και τις 2 όψεις).

2) Έγγραφο για τη πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας. Το έγγραφο μπορεί να είναι λογαριασμός ΔΕΚΟ (όχι κινητού τηλεφώνου) με ημερομηνία έκδοσης τελευταίου τριμήνου ή το τελευταίο εκκαθαριστικό από την εφορία ή ένα πρόσφατο statement τράπεζας ή βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης από το Gov.gr ή τα στοιχεία φυσικού προσώπου από το Taxis (Προσώπ. Πληρ/ση –> Στοιχεία Μητρώου –> Φυσικού Προσώπου).

3) Τα στοιχεία της επιχείρησης από τo Taxis (Προσώπ. Πληρ/ση –> Στοιχεία Μητρώου –> Επιχείρησης) όπου αναγράφεται η διεύθυνση της επιχείρησης, το ΑΦΜ και οι κωδικοί δραστηριότητας (ΚΑΔ).

4) Διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης (ιστοσελίδα ή Facebook page κ.α. – προαιρετικό).

1) Έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα μαζί με το νέο δίπλωμα οδήγησης (ροζ πλαστική κάρτα – και τις 2 όψεις) του διαχειριστή.

2) Έγγραφο για τη πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας του διαχειριστή. Το έγγραφο μπορεί να είναι λογαριασμός ΔΕΚΟ (όχι κινητού τηλεφώνου) Με ημερομηνία έκδοσης τελευταίου τριμήνου ή το τελευταίο εκκαθαριστικό από την εφορία ή ένα πρόσφατο statement τράπεζας ή βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης από το Gov.grή τα στοιχεία φυσικού προσώπου από το Taxis (Προσώπ. Πληρ/ση –> Στοιχεία Μητρώου –> Φυσικού Προσώπου).

3) Τα στοιχεία της επιχείρησης από τo Taxis (Προσώπ. Πληρ/ση –> Στοιχεία Μητρώου –>Επιχείρησης) όπου αναγράφεται η διεύθυνση της επιχείρησης, το ΑΦΜ και οι κωδικοί δραστηριότητας (ΚΑΔ).

4) Καταστατικό της εταιρείας ή άλλο έγγραφο που να αναγράφονται οι μέτοχοι και τα ποσοστά τους. Αν το καταστατικό είναι μεγάλο στέλνετε τις σελίδες που γράφουν τα στοιχεία της επιχείρησης, τους μέτοχους και τα ποσοστά τους.

5) Διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης (ιστοσελίδα ή Facebook page κ.α. – προαιρετικό).

6) Αν υπάρχουν μέτοχοι στην εταιρεία με ποσοστό άνω του 25% θα ζητηθούν επίσης και για τον κάθε μέτοχο:

6α. Έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα μαζί με το νέο δίπλωμα οδήγησης (ροζ πλαστική κάρτα – και τις 2 όψεις).

6β. Έγγραφο για τη πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας του κάθε μετόχου. Το έγγραφο μπορεί να είναι λογαριασμός ΔΕΚΟ (όχι κινητού τηλεφώνου) με ημερομηνία έκδοσης τελευταίου τριμήνου ή το τελευταίο εκκαθαριστικό από την εφορία ή ένα πρόσφατο statement τράπεζας ή βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης από το Gov.grή τα στοιχεία φυσικού προσώπου από τo Taxis (Προσώπ. Πληρ/ση –> Στοιχεία Μητρώου –> Φυσικού Προσώπου).

Καλέστε μας στο 27210 - 62100