Σχετικα με την KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Ειμαστε η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων πληροφορικής που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1988.

Σχετικά με την KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ έχει καταφέρει να υλοποιήσει και να συντηρεί ένα σημαντικό αριθμό έργων πληροφορικής. Βασικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτή έπαιξε η εξειδίκευση των στελεχών της εταιρίας και η συνεχής εκπαίδευσή τους στη σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων και στις νέες τεχνολογίες.

Δεκάδες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου έχουν εμπιστευτεί την KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ για τη μηχανοργάνωση και τη μηχανογράφηση τους με ολοκληρωμένες λύσεις σε hardware και software αλλά και για την πλήρη και συνεχή υποστήριξη τους.

Στο κατάστημα - eshop της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ θα βρείτε προϊόντα πληροφορικής ( hardware και sofware ), δικτύων και επικοινωνίας, ταμειακές μηχανές, ζυγαριές, φωτοτυπικά, συστήματα ασφαλείας και εξοπλισμό καταστημάτων.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών: Dell, Hewlett - Packard, Microsoft, Oracle, Cisco, Konica Minolta, Epson, ICS, Softone.

Το Οραμα μας

Στην KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, το όραμά μας είναι να δίνουμε λύσεις πληροφορικής στους πελάτες μας, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που αφορά στους τομείς δραστηριοποίησής μας. Να «χτίζουμε» στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας.

Επιχειρηματική ηθική

     Ακεραιότητα

Υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες

Καινοτόμες λύσεις

Υγιής εταιρική ανάπτυξη