Εγκατασταση συστηματων ασφαλειας

Εγκατάσταση συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης cctv

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εχει εξειδικευθει στην μελετη, τοποθετηση και υποστηριξη συστηματων συναγερμου και κλειστου κυκλωματος τηλεορασης (CCTV).

Οι συναγερμοί που προτείνει η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι άριστης ποιότητας, υψηλής τεχνολογίας και μπορούν να καλύψουν με συνέπεια και αξιοπιστία ακόμα και την πιο απαιτητική εγκατάσταση. Η απομακρυσμένη διαχείριση των συστημάτων δίνει τη δυνατότητα ελέγχου από το κινητό ή το tablet. Για τις οικίες επιλέγουμε συσκευές αξιόπιστες και εύκολες στη χρήση.

Πέρα όμως από την ασφάλεια του χώρου μας ενάντια σε πιθανούς διαρρήκτες, μπορούμε να συνδυάσουμε ένα σύστημα συναγερμού μαζί με ένα κλειστό σύστημα καμερών ασφαλείας (CCTV). Οι νέες κάμερες υψηλής ανάλυσης καθώς και τα εξελιγμένα καταγραφικά, σας δίνουν τη δυνατότητα καταγραφής, επεξεργασίας και απομακρυσμένης παρακολούθησης των εικόνων με πολλές επιλογές.

Τα συστήματα που χρησιμοποιεί η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ακολουθούν κάθε νέα τεχνολογία και ανταποκρίνονται σε όλες τις ζητούμενες τεχνικές προδιαγραφές. Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια σε οποιοδήποτε μεγέθους εγκατάσταση.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνει να σας παραδώσει μια μελέτη – προσφορά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! Η διαδικασία μελέτης ξεκινά με μια επίσκεψη στο χώρο σας. Έπειτα τεχνικοί της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναλύουν προσεκτικά όλες τις ιδιαιτερότητες, τα σημεία εξωτερικής πρόσβασης και σας προτείνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ θα φροντίσει να οχυρώσει τον χώρο σας ενάντια σε κάθε πιθανή απειλή χρησιμοποιώντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλών προδιαγραφών και από επώνυμους κατασκευαστές.