Επικευη - Εγκατασταση Τηλεφωνικου Κεντρου

- Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων

- Διασύνδεση υποκαταστημάτων - VPN

- Συντήρηση και επισκευή τηλεφωνικών κέντρων

- Επέκταση τηλεφωνικών κέντρων

- Ολοκληρωμένη εγκατάσταση - Δομημένη Καλωδίωση

- Τεχνική Υποστήριξη - Συμβόλαιο συντήρησης

Επικευή - Εγκατασταση Τηλεφωνικου Κεντρου

Με πανω απο 30 χρονια εμπειριας στην εγκατασταση τηλεφωνικων κεντρων η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ μπορει να σας προτεινει τον καλυτερο εξοπλισμο σε τηλεφωνικα κεντρα που θα καλυψουν καθε σας απαιτηση.

Τα τηλεφωνικά κέντρα αποτελούν την ιδανική λύση για όλες τις επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες. Ένα τηλεφωνικό κέντρο προσφέρει ισχυρές δυνατότητες επικοινωνίας και ανταπόκρισης της ομάδας σας, αυξάνοντας επίσης την παραγωγικότητα και την ευελιξία.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ σας παρέχει μια αναλυτική παρουσίαση των τηλεφωνικών της κέντρων προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με τις πρωτοποριακές λύσεις που διαθέτει και υποστηρίζει. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της αναλαμβάνει τη μελέτη των αναγκών και την εγκατάσταση αναλογικού τηλεφωνικού κέντρου, ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου, υβριδικού τηλεφωνικού κέντρου και Voip τηλεφωνικού κέντρου.

Τα IP τηλεφωνικά κέντρα είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν το άμεσο ενδιαφέρον σας καθώς είναι ικανά να προσφέρουν σε κάθε γραφείο, εταιρεία ή επιχείρηση μια σειρά από λύσεις και υπηρεσίες όπου εγγυάται ότι θα σας λύσουν τα χέρια. Οι τιμές των IP τηλεφωνικών κέντρων είναι πραγματικά ανταγωνιστικές συνδυάζοντας υπηρεσίες και λειτουργικότητα που δεν τα βρίσκεις στα συμβατικά τηλεφωνικά κέντρα.

Στο κατάστημα - eshop της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ θα βρείτε τηλεφωνικά κέντρα για ξενοδοχεία, γραφεία με καταγραφή και ηχογράφηση κλήσεων, οικονομικές λύσεις, IP τηλεφωνικά κέντρα pbx, voip, sip, ISDN τηλεφωνικά κέντρα και πολλές άλλες λύσεις.

Άν έχετε κάποιο πρόβλημα με το τηλεφωνικό κεντρο σας, η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ μπορεί να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου στο χώρο σας ούτως ώστε να διαγνώσει και να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αν χρειαστείτε παραμετροποίηση του τηλεφωνικου κέντρου σας, πάλι η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ μπορεί να σας καλύψει στέλνοντας εξεδικευμένο τεχνικό τηλεφωνικών κέντρων για να προγραμματίσει εκ νέου τον εξοπλισμό σας.