Επισκευη ταμειακων μηχανων

Επισκευή ταμειακών μηχανών

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δραστηριοποιειται απο το 1988 στο χωρο των ταμειακων μηχανων - συστηματων, φορολογικων μηχανισμων και ζυγιστικων.

Πέραν της πώλησης η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για την επισκευή – προγραμματισμό ταμειακών μηχανών εξουσιοδοτημένο από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οι περιπτώσεις ταμειακών συστημάτων αποτελούν πάντα προτεραιότητα για την KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ κατανοώντας το γεγονός ότι μια επιχείρηση πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες ταμειακών μηχανών στην Ελλάδα, ως εξειδικευμένη επιχείρηση στο χώρο του ηλεκτρονικού εξοπλισμού - μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων. Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη προσφέροντάς του τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και είναι πάντα στην διάθεση των πελατών μέσω 24ωρης τηλεφωνικής κάλυψης. Εάν επιθυμείτε επισκευή ταμειακής μηχανής, προγραμματισμό ταμειακής μηχανής, service ταμειακής μηχανής, αλλαγή μπαταρίας ταμειακής μηχανής, διόρθωση ημερομηνίας – ώρας ταμειακής μηχανής, αλλαγή διεύθυνσης ή και αλλαγή ΦΠΑ ταμειακής μηχανής, επικοινωνήστε με την KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ στο τηλέφωνο 27210 62100 η στείλτε email στο support@kis-pliroforiki.gr

Οι υπηρεσίες που παρέχει η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι οι εξής:

  • Προγραμματισμός & Παράδοση καινούργιας ταμειακής μηχανής.
  • Μεταβολή φορολογικών στοιχείων ταμειακής μηχανής(Αλλαγή διεύθυνσης, έδρα, υποκατάστημα, επωνυμία, επάγγελμα)
  • Ανάγνωση φορολογικής μνήμης, παύση ταμειακής μηχανής για διακοπή
  • Αλλαγή συντελεστών ΦΠΑ
  • Διόρθωση ώρας ταμειακής μηχανής
  • Διόρθωση ημερομηνίας σε ταμειακές μηχανές και φορολογικούς μηχανισμούς
  • Επανενεργοποίηση ταμειακών μηχανών απο αδράνεια
Service ταμειακών μηχανών - ταμειακών συστημάτων