Μηχανογραφηση επιχειρησεων

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων - ERP

Στο κεντρο των δραστηριοτητων της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ειναι η μηχανογραφηση επιχειρησεων και η παροχη ολοκληρωμενων λυσεων.

Η έμπειρη ομάδα της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναγνωρίζει και αναλύει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και σχεδιάζει υψηλού επιπέδου λύσεις για κάθε κλάδο της αγοράς. Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνει την εγκατάσταση και πλήρη παραμετροποίηση συστημάτων μηχανογράφησης επιχειρήσεων, αξιόπιστα και υπεύθυνα, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία και εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Εμπορική Διαχείριση-Συστήματα ERP

Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει την παραγωγικότητά της. Το ERP είναι το σημείο όπου συναντιούνται τα πάντα. Πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες και εργαζόμενοι, καθώς επίσης εξοπλισμός, υπηρεσίες και προϊόντα, όλα καταλήγουν στο ERP.

Ένα ERP προσφέρει λύσεις για όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις της επιχείρησης. Υποστηρίζει με εξαιρετική πληρότητα όλες τις business διαδικασίες, εύκολα ενώ συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρησιακών στόχων.

Το λογισμικό ERP συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας σε ένα σύστημα. Αυτοματοποιήστε όλες τις καθημερινές σας εργασίες, βελτιώνοντας τόσο τα οικονομικά σας, όσο και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας.

Διαχείριση πελατών - Συστήματα CRM

Μία εφαρμογή CRM επιτρέπει την αποτελεσματικότερη οργάνωση των λειτουργιών μιας επιχείρησης, με πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών πώλησης και υποστήριξης πελατών. Τα στελέχη μιας επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκονται, έχουν στην διάθεση τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τις καθημερινές εργασίες και επαφές με τους πελάτες τους.

Το CRM (Customer Relationship Management ή Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων) εκτός από τη διαχείριση συναντήσεων και επαφών είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων & ενσωματώνει όλα τα κανάλια επικοινωνίας μιας επιχείρησης.

Εφαρμογές Μισθοδοσίας

H KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, έχοντας μακρά παράδοση, σε συστήματα μισθοδοσίας και παρακολούθησης εξέλιξης ανθρώπινου δυναμικού, προσφέρει λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες λογιστικών γραφείων, επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οργανισμών.

Λύσεις εντατικής λιανικής

Τα προϊόντα της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις ιδιαιτερότητες και εξειδικευμένες ανάγκες της λιανικής πώλησης. Απαντούν αποτελεσματικά στα χαρακτηριστικά γρήγορης απόκρισης, στις ανάγκες πληροφόρησης και ανταλλαγής δεδομένων καθώς και στις λύσεις ολοκλήρωσης με συστήματα POS, Ταμειακές μηχανές, Barcode printers και readers κ.λπ.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναπτύσσει εξειδικευμένες εφαρμογές εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου σχεδιασμό και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων.