Επισκευή Φωτοτυπικών – Εκτυπωτών

Επισκευή Φωτοτυπικών – Εκτυπωτών

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο service και την επισκευή των φωτοτυπικών και εκτυπωτών των μεγαλύτερων κατασκευαστών της αγοράς: Konica Minolta, Epson, Lexmark, Ricoh, Gestetner, Sharp, Oki, Xerox, Hp κ.α.

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνει το service όλων των τύπων και μοντέλων φωτοτυπικών μηχανημάτων και παρέχει την εμπειρία ενός γρήγορου και αποτελεσματικού after sales service.

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αποτελεί Premium Partner για την Konica Minolta, Epson και Lexmark υποστηρίζοντας όλα τα συμβόλαια της σε μεγάλους πελάτες δημοσίου καθώς επίσης και σε μεγάλες επιχειρήσεις .

Στο κατάστημα - eshop της KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φωτοτυπικά, εκτυπωτές και αναλώσιμα. Στο κατάστημα - eshop θα βρείτε αναλώσιμα φωτοτυπικών και ανταλλακτικά φωτοαντιγραφικών, όπως drum, toner, developer, hot roller, press roller και πολλά άλλα των εταιρειών Konica-Minolta, Epson, Lexmark, Sharp, Panasonic, Toshiba, Ιnfotec, Ricoh, Lanier κλπ. Επίσης θα βρείτε αναλώσιμα εκτυπωτών υψηλών προδιαγραφών με πιστοποιητικά ποιότητας των μεγαλύτερων εταιρειών που υπάρχουν στο χώρο, όπως Konica-Minolta, Epson, Lexmark, Sharp, Panasonic, Toshiba, Ιnfotec, Ricoh, Lanier, HP, Brother, Canon, Samsung κλπ

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ παραμένει διπλα σας καθ΄όλη την διάρκεια ζωής των προιόντων σας. Η υψηλού επιπέδου κατάρτιση και συνεχής εκπαίδευση του τεχνικού τμήματος, επιτρέπει στην KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ να σας εξασφαλίσει αξιοπιστία και συνέπεια με τις χαμηλότερες τιμές.

Οι Υπηρεσίες μας

Μηχανογράφηση επιχειρήσεων

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος (eshop) & Ιστοσελίδων

Εταιρικά Δίκτυα

Επικευή - Εγκατάσταση Τηλεφωνικού Κέντρου

Επισκευή Φωτοτυπικών - Εκτυπωτών

Ταμειακές Μηχανές - Προμήθεια και Επισκευή ταμειακών μηχανών.

Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Επισκευή Υπολογιστών - Laptop

Συστήματα πυρανίχνευσης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ιατροπούλου 1, Καλαμάτα

Skip to content